Opening Concordia CC door wethouder cultuur

Op 22 april.jl vond de officiële opening van Concordia CC plaats, een nieuwe plek waar verschillende Haagse culturele instellingen zich vestigen. Daarnaast wordt het een ontwikkelplek voor makers en theater. Wethouder Cultuur Robert van Asten was aanwezig om het rode lint door te knippen. Daarmee werd het Concordiagebouw officieel geopend.

Wethouder cultuur Robert van Asten:
“In Concordia CC gaan straks mooie nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden ontstaan dankzij de mooie mix tussen vaste bewoners en mogelijkheden voor makers, podiumkunstenaars, broedplaatsen of gezelschappen om gebruik te maken van de locatie.”

De opening inclusief een korte rondleiding door het gebouw is via een livestream uitgezonden. Heb jij dit gemist? Niet getreurd, hieronder kun je de livestream terugzien.

Foto: Valerie Kuypers