Huis voor Makers

Begin 2021 zijn wij gestart met Huis voor Makers. We gaan daarmee een samenwerking aan met verschillende podium- en performancekunstmakers. Deze makers doorlopen een coaching – en ontwikkelingstraject en richten zich o.a. op het maken van voorstellingen. Onze makers in huis zijn Arnold Baldé, Shah Tabibi, Pauline ten Böhmer & Suzanne Ypma.

De makers zullen de komende periode gebruiken om met elkaar kennis te maken, maar ook hun expertise en manier van werken met elkaar te delen. Door de makers bij elkaar te brengen krijgen ze de mogelijkheid van elkaar te leren, maar ook elkaar te inspireren. Huis voor Makers wil juist door dit soort initiatieven laten zien dat het niet alleen om het maakproces gaat, maar ook de noodzaak van verbinding. Door het opbouwen van een community word je versterkt als maker.

Met Huis voor Makers bieden wij ruimte voor nieuwe grootstedelijke verhalen en perspectieven en leveren een positieve bijdrage aan het makersklimaat in de stad.

Ben jij benieuwd wat onze makers gaan ontwikkelen en wanneer de ‘work in progress’ presentaties plaatsvinden? Check dan onze Instagram pagina. Ben jezelf een maker en nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met artistiek coördinator Rashida Boukhizou | shidaboukhizou@prins27.nl

Wat is Huis voor Makers?
Huis voor Makers is een community voor innovatieve en discipline overstijgende podiumkunstenaars. Het is een thuis voor makers die graag buiten hun comfortzone stappen. Bij Huis voor Makers vinden zij begeleiding op zowel artistiek als zakelijk niveau. Ontwikkeling, verbinding maken en elkaar inspireren staan hierin centraal.